
Pentru ca viziunea noastră să prindă contur, am decis ca din gama vastă de legume, să alegem un ingredient de bază în scopul atingerii unui stil de viață mai sănătos, benefic atât pentru cei prichindei, cât și pentru adolescenți, mămici, tătici, bunici…
Dorim să împărtășim cu voi o scurtă poveste a morcovului, poveste ce ne-a determinat în a-l alege ca fiind “vedeta” produselor noastre. Morcovul este considerat ca fiind a doua legumă din lume, după cartof, într-un clasament al consumului, asociat din cele mai vechi timpuri ca având puteri magice. Are un nivel ridicat de vitamine şi minerale precum potasiu, calciu şi magneziu. Pe lângă vitamina C, leguma mai conţine şi vitamine din grupa B cu proprietăţi calmante şi regenerante. Morcovul este cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive, dar şi pentru faptul că este un bun antianemic, curativ, diuretic si remineralizant.
Sucul de morcov este o sursă bună de betacaroten, un tip de vitamina A, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți. Vitamina A ajută la protejarea suprafeței ochiului și contribuie la o vedere mai bună. Vitamina C în sucul de morcov este un stimulent al sistemului imunitar, ajutându-vă să învingeți în sezonul rece gripa. Ca sursă excelentă de potasiu, sucul de morcov vă poate ajuta să mențineți nivelul colesterolului sănătos. Consumul de suc de morcovi este, de asemenea, benefic în timpul și după sarcină, deoarece este plin de calciu, folați, potasiu, magneziu și desigur, vitamina A. Datorită conţinutului de falcarinol, morcovii reduc riscul apariţiei cancerului de plămâni, de colon şi mamar cu aproape o treime. La nivel hepatic, morcovul acţionează asupra bilei, dar se pare că poate să regleze ansamblul activităţilor ficatului.
Morcovul este şi cel mai bun prieten al intestinului. Reglează tranzitul intestinal, are o acţiune de dezinfectare şi de cicatrizare a mucoasei. Ajută la eliminarea acidului uric din organism şi este recomandat împotriva reumatismului, gutei sau artritei. Datorită multiplelor beneficii aduse de morcov, l-am ales în a relaționa cu alte fructe și legume, ce de asemenea contribuie la buna funcționare a organismului și a sănătății noastre și astfel au prins viață cele 3 sucuri 100% naturale, presate la rece (Beet On!, Junior și Recovery).
Un alt factor important în alegerea protagonistului din gama noastră de sucuri este faptul că moleculele din sucul de morcovi sunt similare celor din sângele uman. În aceste condiții, nu este de mirare că acest suc are atât de multe beneficii pentru sănătatea umană.
Produse asociate:
Dorim să împărtășim cu voi o scurtă poveste a morcovului, poveste ce ne-a determinat în a-l alege ca fiind “vedeta” produselor noastre. Morcovul este considerat ca fiind a doua legumă din lume, după cartof, într-un clasament al consumului, asociat din cele mai vechi timpuri ca având puteri magice. Are un nivel ridicat de vitamine şi minerale precum potasiu, calciu şi magneziu. Pe lângă vitamina C, leguma mai conţine şi vitamine din grupa B cu proprietăţi calmante şi regenerante. Morcovul este cunoscut pentru proprietăţile sale nutritive, dar şi pentru faptul că este un bun antianemic, curativ, diuretic si remineralizant.
Sucul de morcov este o sursă bună de betacaroten, un tip de vitamina A, care este unul dintre cei mai puternici antioxidanți. Vitamina A ajută la protejarea suprafeței ochiului și contribuie la o vedere mai bună. Vitamina C în sucul de morcov este un stimulent al sistemului imunitar, ajutându-vă să învingeți în sezonul rece gripa. Ca sursă excelentă de potasiu, sucul de morcov vă poate ajuta să mențineți nivelul colesterolului sănătos. Consumul de suc de morcovi este, de asemenea, benefic în timpul și după sarcină, deoarece este plin de calciu, folați, potasiu, magneziu și desigur, vitamina A. Datorită conţinutului de falcarinol, morcovii reduc riscul apariţiei cancerului de plămâni, de colon şi mamar cu aproape o treime. La nivel hepatic, morcovul acţionează asupra bilei, dar se pare că poate să regleze ansamblul activităţilor ficatului.
Morcovul este şi cel mai bun prieten al intestinului. Reglează tranzitul intestinal, are o acţiune de dezinfectare şi de cicatrizare a mucoasei. Ajută la eliminarea acidului uric din organism şi este recomandat împotriva reumatismului, gutei sau artritei. Datorită multiplelor beneficii aduse de morcov, l-am ales în a relaționa cu alte fructe și legume, ce de asemenea contribuie la buna funcționare a organismului și a sănătății noastre și astfel au prins viață cele 3 sucuri 100% naturale, presate la rece (Beet On!, Junior și Recovery).
Un alt factor important în alegerea protagonistului din gama noastră de sucuri este faptul că moleculele din sucul de morcovi sunt similare celor din sângele uman. În aceste condiții, nu este de mirare că acest suc are atât de multe beneficii pentru sănătatea umană.
Produse asociate: