fbpx
×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 51

Filozofia noastră

Produsele Biotique Juice sunt create în ideea de a îmbina cât mai armonios toate ingredientele necesare pentru obținerea sucurilor naturale 100% de cea mai bună calitate. Biotique Juice reprezintă o familie, o companie, o marcă şi o filozofie: facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi produse de înaltă calitate, folosind fructe și legume atent selecționate și tehnologii moderne pentru realizarea acestora.
Image

Filozofia noastră

Produsele Biotique Juice sunt create în ideea de a îmbina cât mai armonios toate ingredientele necesare pentru obținerea sucurilor naturale 100% de cea mai bună calitate. Biotique Juice reprezintă o familie, o companie, o marcă şi o filozofie: facem tot ce ne stă în putință pentru a oferi produse de înaltă calitate, folosind fructe și legume atent selecționate și tehnologii moderne pentru realizarea acestora.
Image

Despre noi

Biotique Juice a fost creată de către noi, Călin și Ioana, doi tineri plini de vise și idealuri, întorși acasă în Oradea, după o experiență educațională, culturală și socială în țări diferite. Venim cu dorința de a construi visul comun, cel de a sprijini comunitatea locală, prin noul nostru proiect, fabricarea sucurilor naturale locale.
Image
Am pornit pe acest drum, dintr-o experiență personală mai puțin plăcută, având amândoi în familie o persoană diagnosticată cu cancer, care ambii azi trăiesc sănătoși bucurându-se de toate darurile naturii, și asta datorită unui stil de viață sănătos, bazat pe consumul de sucuri naturale din fructe și legume. Creatorul ne-a oferit alimentele atât pentru hrană, cât și ca medicamente, fapt pentru care am hotarât să ne folosim de ele în ambele scopuri. Experiențele comune ne-au făcut să ne unim atât în acest proiect bazat pe fabricarea sucurilor naturale, cât și în cel de a crea o familie. Sucurile noastre au fost concepute special pentru toate vârstele, pentru toate gusturile, astfel încât oricine să le poate savura.
Amândoi am pornit pe acest drum, dintr-o experiență personală mai puțin plăcută, având amândoi în familie o persoană diagnosticată cu cancer, care ambii azi trăiesc sănătoși bucurându-se de toate darurile naturii, și asta datorită unui stil de viață sănătos, bazat pe consumul de sucuri naturale din fructe și legume. Creatorul ne-a oferit alimentele atât pentru hrană, cât și ca medicamente. De aceea am hotarât să ne folosim de ele în ambele scopuri. Experiențele comune ne-au făcut să ne unim atât în acest proiect bazat pe fabricarea sucurilor naturale, cât și în cel de a crea o familie. Sucurile noastre au fost concepute special pentru toate vârstele, pentru toate gusturile, astfel încât oricine să le poate savura.
Ca inițiatoare al proiectului, pot să declar conexiunea dintre experiența mea în domeniu, în calitate de Terapeut de Terapii Complementare înscrisă în UPMCA (Uniunea practicienilor în medicina alternativă) și întocmirea rețetelor de sucuri datorită conștientizării beneficiilor asupra sănătății. Iar experiența de antreprenor pe care o deține Călin ne-a ajutat foarte mult în a coordona sarcinile. Dorința noastră cea mai mare este să oferim nu doar orădenilor un produs natural, ci tuturor românilor.
Image

Procesul de realizare

Procesul începe cu recepția materiei prime. Fructele sunt aduse la prelucrare presortate, fără corpuri străine și sănătoase la gradul de refractometrie. Acestea ajung în vana de spălare, unde spălarea se face în baie de apă sub agitare continuă, apa fiind reânprospătată permanent. Apoi sunt zdrobite cu ajutorul tocătorului încorporat iar tocătura ajunge la presa cu pachețele. Sucul trebuie separat de eventualele părți grosiere rezultate la faza de presare. Separarea se face cu o sită montată pe conducta de suc.

Pasteurizarea se face printr-un șoc termic de inactivare a bacteriilor și a enzimelor fermentative cu ajutorul pasteurizatorului electric care colectează sucul din tancul de stocare. Astfel pregătit, sucul nu mai face contact cu aerul, evitându-se oxidarea și este ambalat în recipiente etanșe folosindu-se stația de imbuteliere. În final sticlele sunt căpăcite, etichetate în vederea manipulării, stivuirii, depozitării și transportării.
Image

Procesul de realizare

Procesul începe cu recepția materiei prime. Fructele sunt aduse la prelucrare presortate, fără corpuri străine și sănătoase la gradul de refractometrie. Acestea ajung în vana de spălare unde spălarea se face în baie de apă sub agitare continuă, apa fiind reînprospătată permanent. Apoi sunt zdrobite cu ajutorul tocatorului încorporat iar tocătura ajunge la presa cu pachețele. Sucul trebuie separat de eventualele părți grosiere rezultate la faza de presare. Separarea se face cu o sită montată pe conducta de suc.

Pasteurizarea se face printr-un șoc termic de inactivare a bacteriilor și a enzimelor fermentative cu ajutorul pasteurizatorului electric care colectează sucul din tancul de stocare. Astfel pregătit sucul nu mai face contact cu aerul, evitându-se astfel oxidarea și este ambalat în recipiente etanșe folosindu-se stația de imbuteliere. În final sticlele sunt căpăcite, etichetate în vederea manipularii, stivuirii, depozitarii și transportării.

Articole și informații utile

Mai jos găsiți articole și informații utile. Pentru a rămâne la curent cu ultimele noutăți vă invităm să vă înscrieți la Newsletter-ul nostru.

Cătina este o plantă terapeutică cu beneficii extraordinare asupra sănătății, motiv pentru care a fost...

Pentru ca viziunea noastra sa prinda contur,am decis ca din gama vasta de legume, sa alegem un ingredient...

Pentru a face încă un pas important în călătoria noastră, am pătruns în lumea colorată a fructelor...

Abonare la Newsletter

Fii la curent cu ultimele noutăți abonându-te la Newsletter-ul nostru.

logo-biotique-juice-2.png
Misiunea noastră este de a promova un stil de viață sănătos prin consumul de fructe și legume sub formă de sucuri naturale.
Info Contact

str. Carpați nr.1A, Oradea
Tel: +40 359 451 601
Email: contact@biotiquejuice.ro

Termeni și Condiții

Copyright © 2022 Biotique Juice. All Rights Reserved. | Crafted by Wolf Concept

str. Carpați nr.1A, Oradea
Tel: +40 359 451 601
Email: contact@biotiquejuice.ro
Biotique Juice